• home slide01
 • home slide02
 • home slide02

mei
31

21.00 - 0.00

juni
7

21.00 - 0.00

juni
14

21.00 - 0.00

juni
21

21.00 - 0.00

juni
22

19.00 - 21.30

Bekijk al onze activiteiten

Dans je fit bij Verbiest! (1x per week)

Doe één keer per week mee met een van de verschillende lessen bij Verbiest voor slechts €25,50 per maand.
Dag en tijd:

Beschrijving

Sportrooster:

Sportrooster Dans je Fit per 1 september 2018:

dansjefitschemav3

De lessen duren ¾ uur. Gratis proefles altijd mogelijk!
* Deze les duurt 1 uur.

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek. Denk hierbij aan Salsa, Merengue, Cumbia etc. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom geschikt voor iedereen. Jong én oud. Houd je van lekker swingende muziek? Dan is Zumba echt iets voor jou!

Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Zumba kan zelfs helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen.

LaBlast workout

LaBlast is een modern concept van de salsa / Latin solo cursus die wij al jaren lang aanbieden, ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Latindansen Louis van Amstel.
Bij LaBlast ben je conditie aan het trainen en zelfs bezig met gewichtsverlies terwijl je lekker aan het dansen bent. Bij niveau 1 komen de volgende dansen aan bod: jive, cha-cha en salsa. Tijdens de vervolgniveaus komen daar nog samba, paso doble en diverse andere dansen bij. De cursus is zo opgebouwd dat de basis van de dansen constant terug komt in de vele variaties die u in de loop van de cursussen leert.
Kortom: een uitgebreid salsa / Latin pakket en tegelijkertijd bezig zijn met conditie en gewicht. LaBlast is geschikt voor jong en oud, en voor iedereen met én zonder danservaring.

Yoga:

Met Yoga werk je aan jezelf. Ben jij ook iemand die altijd maar door gaat? Druk, druk druk en vaak moe? Dan is Yoga een mooie adempauze! Yoga zorgt voor een gezonder, vitaler en leniger lichaam. En meer rust in je hoofd.                                                                                                  

Pilates:

Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest ontwikkeld door Joseph Pilates. Regelmatig beoefening van Pilates heeft een gunstige uitwerking op je lichaam en geest. Pilates oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Door regelmatig oefenen zal je houding verbeteren, zal je rechter gaan zitten en soepeler bewegen. Verbeterde longinhoud en circulatie door de diepe en gezonde manier van ademhalen is een nog belangrijker voordeel. Verder worden de buik- en rugspieren versterkt en houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd.

Pilates is ook een goede ondersteuning als u wilt afvallen. De spiermassa wordt vergroot waardoor je metabolisme versnelt en je meer vet verbrandt.

Algemene voorwaarden

Het danscentrum is op de volgende momenten in het jaar gesloten:

 • Kerstvakantie: de week van Kerst; 
 • Krokusvakantie: 1 week;
 • Meivakantie: 1 week;
 • Zomervakantie: maandag 15 juli t/m  zondag 18 augustus. 
 • Nationale feestdagen;
 •   Het kan maximaal 3x in het seizoen voorkomen dat we een les moeten verplaatsen of annuleren wegens andere activiteiten.

 Dit houdt in dat u in totaal tien maanden per jaar bij ons terecht kunt om te sporten. Het cursusgeld wordt daarom van september t/m juni op elke eerste van de maand betaald.

 

Betalingsvoorwaarden:

 • Het cursusgeld wordt maandelijks door ons d.m.v. automatische incasso automatisch van uw rekening afgeschreven. Hiertoe heeft u ons gemachtigd;
 • U betaalt iedere eerste van de maand het cursusgeld contant bij uw docent;
 • U maakt iedere eerste van de maand het cursusgeld zelf over op onderstaand rekeningnummer.

Opzeggen:

Het “Dans-je-fit abonnement” is een doorlopende overeenkomst tussen u en danscentrum Verbiest. Mocht het zo zijn dat u uw abonnement wilt stopzetten, dan dient u dit schriftelijk aan ons te melden. De opzegtermijn bedraagt één maand tenzij de oorzaak van het stopzetten van uw abonnement een medische achtergrond heeft. In dat geval dient u bij uw schriftelijke opzegging een medische verklaring mee te sturen, opgesteld door uw huisarts of behandelend specialist.

sport en cultuurstrippenkaart