• home slide01
 • home slide02
 • home slide02

mei
31

21.00 - 0.00

juni
7

21.00 - 0.00

juni
14

21.00 - 0.00

juni
21

21.00 - 0.00

juni
22

19.00 - 21.30

Bekijk al onze activiteiten

Dans je fit bij Verbiest! (Onbeperkt)

Onbeperkt sporten
Doe onbeperkt mee met de verschillende lessen bij Verbiest voor slechts €28,50 per maand.
Dag en tijd:

Beschrijving

 Sportrooster:

Sportrooster Dans je Fit per 1 september 2018:

dansjefitschemav3

De lessen duren ¾ uur. Gratis proefles altijd mogelijk.
* Deze les duurt 1 uur.

Zumba => Docent: Diana

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Wereld- en Latinmuziek. Denk hierbij aan Salsa, Merengue, Cumbia etc. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom geschikt voor iedereen, jong én oud. Houd je van lekker swingende muziek? Dan is Zumba echt iets voor jou!  

LaBlast => Docent: Wander

LaBlast is een modern concept van de Salsa / Latin solo cursus die wij al jaren lang aanbieden, ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Latindansen Louis van Amstel. Bij LaBlast werk je aan je conditie terwijl je lekker aan het dansen bent. Met LaBlast Work-out ga je er flink tegenaan met een snel aan te leren basis-choreografie. LaBlast Choreo is met een uitgebreidere choreografie en dus voor de wat meer ervaren LaBlasters.

Yoga => Docent: Vivian

In het westen is er pas een beduidende aandacht voor beoefening van Yoga sinds de laatste helft van de twintigste eeuw. Meestal gaat het daarbij om ontspanningsoefeningen uit de Hatha-yoga, die heilzaam worden ervaren bij door een jachtig leven opgebouwde spanningen. Met Yoga werk je aan jezelf. Ben jij ook iemand die altijd maar door gaat? Druk, druk druk en vaak moe? Dan is Yoga een mooie adempauze!                                                                                                         

Pilates => Docent: Vivian

Is een fitnessysteem uitgewerkt in het begin van de 20e eeuw door Joseph Pilates. Pilates noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen. 

NIEUW vanaf 18-8-2019 BBB (Buik, Billen, Benen) => Docent: Elianne

(Donderdag 19.45 uur) Met deze training focus je volledig op de 3 belangrijkste B's van je lichaam, namelijk Buik, Billen en Benen. In 45 minuten train je deze (probleem?)gebieden door verschillende cardio en krachtoefeningen.

NIEUW vanaf 18-8-2019 Full Body Fitness => Docent: Kurt

(Zaterdag 19.30 uur) Elke week anders, maar een ding is zeker.... Het hele lichaam komt aan bod in deze intensive workout van 45 minuten. De verschillende cardio-en krachtoefeningen volgend elkaar in een hoog tempo op zodat iedereen al op weg naar huis voelt dat er een heftige workout op zit.

Algemene voorwaarden

Het danscentrum is op de volgende momenten in het jaar gesloten:

 • Kerstvakantie: de week van Kerst; 
 • Krokusvakantie: 1 week;
 • Meivakantie: 1 week;
 • Zomervakantie: maandag 15 juli t/m zondag 18 augustus; 
 • Nationale feestdagen;
 •   Het kan maximaal 3x in het seizoen voorkomen dat we een les moeten verplaatsen of annuleren wegens andere activiteiten.

Dit houdt in dat u in totaal tien maanden per jaar bij ons terecht kunt om te sporten. Het cursusgeld wordt daarom van september t/m juni op elke eerste van de maand betaald.

 

Betalingsvoorwaarden:

 • Het cursusgeld wordt maandelijks door ons d.m.v. automatische incasso automatisch van uw rekening afgeschreven. Hiertoe heeft u ons gemachtigd;
 • U betaalt iedere eerste van de maand het cursusgeld contant bij uw docent;
 • U maakt iedere eerste van de maand het cursusgeld zelf over op onderstaand rekeningnummer.

Opzeggen:

Het “Dans-je-fit abonnement” is een doorlopende overeenkomst tussen u en danscentrum Verbiest. Mocht het zo zijn dat u uw abonnement wilt stopzetten, dan dient u dit schriftelijk aan ons te melden. De opzegtermijn bedraagt één maand tenzij de oorzaak van het stopzetten van uw abonnement een medische achtergrond heeft. In dat geval dient u bij uw schriftelijke opzegging een medische verklaring mee te sturen, opgesteld door uw huisarts of behandelend specialist.

sport en cultuurstrippenkaart