• home slide01
  • home slide02
  • home slide02

mei
31

21.00 - 0.00

juni
7

21.00 - 0.00

juni
14

21.00 - 0.00

juni
21

21.00 - 0.00

juni
22

19.00 - 21.30

Bekijk al onze activiteiten

Feesten

Ook voor een trouwfeest op maat bent u bij Verbiest aan het juiste adres! Voor alles kunt u bij ons terecht: luxe diners, receptie- en feestarrangementen én per september 2015 ook om te trouwen! Wij regelen alles tot in de puntjes om jullie de mooiste dag te bezorgen!

De keuze voor Partycentrum Verbiest

feesten 3

Partycentrum Verbiest onderscheidt zich van andere feestaanbieders door de sfeer, originaliteit en perfectie.

Wij beschikken over een grote sfeervolle zaal die multifunctioneel is in te richten naar elke wens en ons eigen decoratieteam kan zalen omtoveren in elke denkbare sfeer. (Themafeesten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden).

Meer dan een standaard feest!

feesten 5

Wij gaan er van uit dat elk feest een stukje maatwerk is. In alle onderdelen proberen we iets meer te doen dan gasten gemiddeld verwachten. Niet alleen de grote feesten, maar ook de kleinere feesten dienen met de nodige zorg en creativiteit behandeld te worden. 

Het is de bedoeling dat elk feest uitgroeit tot een bijzonder feest waar men nog lang een positieve herinnering aan overhoudt. 

Een goed feest is een optelsom van details!

Sfeervolle trouwlocatie

feesten 6

Vanaf september 2015 staat Partycentrum Verbiest ook te boek als officiële trouwlocatie. Bruidsparen kunnen onder de schitterende luxe draperieën elkaar het ja-woord geven en aansluitend genieten van champagne met bruidstaart. Na de plechtigheid zijn er tal van mogelijkheden om deze geweldige dag én avond helemaal compleet te maken.

Nieuwsgierig? Vraag naar onze mogelijkheden.