• home slide01
  • home slide02
  • home slide02

mei
31

21.00 - 0.00

juni
7

21.00 - 0.00

juni
14

21.00 - 0.00

juni
21

21.00 - 0.00

juni
22

19.00 - 21.30

Bekijk al onze activiteiten

Over Dans- en Partycentrum Verbiest

Dans- en Partycentrum Verbiest is al jaren een begrip in West-Friesland. Peter Verbiest heeft ruim 70 jaar geleden in 1945 de dansschool opgericht en heeft daarna het stokje doorgegeven aan Ed en Margriet Verbiest. Inmiddels wordt de dansschool gerund door Diana Janssen en Wander Deijns, met ondersteuning van een superenthousiast personeelsteam.

Wij mogen ons al jaren rekenen tot een van de grootste dansscholen van Nederland. Uiteraard zijn wij daar erg trots op. Van 10 tot 80 jaar kunt u bij ons een danscursus op maat krijgen.

Onze dansschool heeft een team van 6 enthousiaste leerkrachten ondersteund door tal van assistenten. Iedere leerkracht heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van: Ballroom, Latin, Salsa, LaBlast, Zumba, Yoga, Pilates, wedstrijdtrainingen en formationtrainingen, zodat de kwaliteit en het niveau van de dansschool hoog gehouden wordt. Dat is ook te zien aan de vele prijzen die onze dansparen telkens weer in de wacht slepen bij de wedstrijden.

Buiten het geven van danslessen heeft de dansschool ook een naam opgebouwd in het organiseren van feesten en partijen, in elke prijsklasse, van gewoon tot (zeer) bijzonder, onder de naam Partycentrum Verbiest.

Wilt u nader kennis maken met onze dansschool of ons partycentrum, dan bent u van harte welkom op onze Open Dansdagen in september. Natuurlijk kunt u tevens vrijblijvend eens een afspraak met ons maken.

Graag tot ziens,

Diana Janssen en Wander Deijns,
Dans- en Partycentrum Verbiest