Dans je fit - Onbeperkt sporten

0 +
Dans je fit leden
0 %
Doet meer dan 1 keer per week mee
0
sport momenten in de week

Dans je Fit abonnement (Zumba en Latin Solo)

Je wilt sporten, een goed figuur en een goede conditie, maar je vindt de sportschool maar niks? 

Met ons Dans Je Fit abonnement kun je onbeperkt sporten voor maar €29,50 per maand en kiezen uit Zumba en Latin Solo op verschillende niveaus op 9 verschillende momenten in de week! Een soort van dansfitness dus, bewegen op muziek terwijl je werkt aan je fitheid!

Tijdens de vakanties werken we met een aangepast sportschema. Let op: in juli en augustus zijn wij gesloten. Vanaf september starten alle lessen weer op. Uiteraard betaal je niets voor juli en augustus. De incasso wordt dus tijdelijk stop gezet. 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness– en dansbewegingen op Wereld– en Latinmuziek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Salsa, Merengue en Cumbia. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom geschikt voor iedereen, jong en oud. Houd je van lekker swingende muziek? Dan is Zumba iets voor jou!
Zumba is een actieve workout gericht op conditionele verbetering en gewichtsverlies. Wie wilt dat nou niet? Lekker dansen en tegelijk werken aan een gezonder lichaam!

Latin Solo

Wil jij graag weer dansen, maar heb je helaas geen danspartner? Kom lekker met ons meedoen met de latin solo. We gaan aan de slag met leuke choreografieën in de diverse stijlen. O.a. de Chacha, Salsa, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble komen aan bod. Uiteraard alles rustig uitgelegd en onder leiding van onze ervaren docente wordt het een lekker swingend uur dansen!
Elke 10 weken starten we weer met een nieuwe groep beginners. Dus wil je instromen, laat het ons weten en dan houden we je op de hoogte!

Proefles

Gratis
  • Proef de sfeer
  • 1x vrijblijvend meedoen

Dans Je Fit abonnement

Meest voordelig vanaf 1 keer per week
29
50
Maandelijks
  • Onbeperkt sporten
  • Geen inschrijfkosten
  • 1 maand opzegtermijn
Populair

Strippenkaart

80
00
  • 10x sporten
  • 1 jaar geldig
  • Geen inschrijfkosten