Lekker dansen met je vrienden, vriendinnen en andere jongeren uit Hoorn en omstreken… Bewegen op populaire muziek… Naar grote Verbiest-feesten… Misschien wel de wedstrijdsport in.. En wist je dat dansers in hun carrière vaak succesvoller zijn door hun omgang met anderen, een betere houding en beter bewustzijn van hun lichaam? En dat allemaal bovenop het feit dat je fit blijft. Kortom.. Waarom zou je niet op dansles gaan? Alleen of samen, bij Verbiest maken we er een groot feest van. We bieden de volgende jeugdcursussen aan:

Kidswing 3 t/m 5 jaar of 6 t/m 8 jaar

De cursus voor de allerjongsten om lekker actief met dansen bezig te kunnen zijn. Beweging blijft toch het beste en dat doen we op deze cursus op bekenden kindermuziek en met leuke dansjes.

Jeugd 8 tot 12 jaar

In Ierland is een dansconcept ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar, wat we naar Hoorn halen. Een eigentijdse kennismaking met stijldansen die goed is voor de ontwikkeling van het lichaam, de coördinatie en daarnaast geweldig leuk om te doen voor de kinderen.

Let op: GRATIS BEGINNERSCURSUS

Jeugd vanaf 12 jaar

Het stijldansen zoals we het allemaal kennen, op een nieuwe en eigentijdse manier. Altijd handig om te kunnen dansen, maar ook supergoed voor je ontwikkeling en dat allemaal in de geweldige sfeer van Dansschool Verbiest met je vrienden en vriendinnen.

Let op: GRATIS BEGINNERSCURSUS