Gaan jullie trouwen en willen jullie een mooie openingsdans?

Ga helemaal mee met de nieuwste trend en verras jullie gasten met jullie moves! Wij maken op jullie favoriete muziek een dans op maat. Geef aan wat jullie willen en wij zorgen dat jullie spetterend op de dansvloer staan op jullie eigen feest! (Boek op tijd de lessen voor jullie openingsdans en voorkom dans-stress).

Om het voor jullie makkelijker te maken bieden wij twee verschillende trouwpakketten aan:

Trouwpakket I – € 250,-

4 privélessen van 1 uur plus een gemixte muziekband van ongeveer 2 minuten bestaande uit 1, 2 of 3 verschillende liedjes.

Trouwpakket II – € 325,-

6 privélessen van 1 uur plus een gemixte muziekband van ongeveer 2 minuten bestaande uit 1, 2 of 3 verschillende liedjes.

Trouwpakket III – € 500,-

Op zoek naar complete luxe? 6 privélessen van 1 uur, een gemixte muziekband van ongeveer 2 minuten bestaande uit 1, 2 of 3 verschillende liedjes en begeleiding tijdens jullie openingsdans op locatie (alleen NL). We zorgen ervoor dat jullie helemaal voorbereid zullen starten aan deze dans en zullen indien nodig vooraf nog het een en ander doornemen.

Losse privélessen zijn € 50,00 per uur. 
Alleen een muziekband laten mixen kost € 75,- voor een band van ongeveer 2 minuten bestaande uit 1, 2 of 3 verschillende liedjes. Mocht u het anders willen? We kunnen er altijd samen naar kijken!

Maak er een mooie dag van!

Trouwen bij Verbiest

Ook voor een trouwfeest op maat bent u bij Verbiest aan het juiste adres! Wij regelen alles tot in de puntjes om jullie de mooiste dag te bezorgen!