Wat is er nou beter dan direct uit je werk even je hoofd leeg maken en je lichaam sterker maken. Pilates speciaal voor mannen richt zich specifiek op het mannelijk lichaam en is steeds populairder aan het worden. Niet alleen als ontspanning na het werk, maar ook als perfecte work-out.

Daarnaast is Pilates de perfecte ondersteuning voor andere sporten, omdat het hele lichaam sterker maakt, met name de core aanpakt wat belangrijk is voor het hele lichaam plus blessures helpt te voorkomen. Daarbij helpt het lenigheid te ontwikkelen en meer bewegingsvrijheid te creëren. Wetende dat het merendeel van de mannen veel te veel en lang zit op een dag, allemaal erg welkom.

Denise Barhorst, afgestudeerd dansdocente en tevens oefentherapeute en mensendieck specialiste, introduceert dit bij Verbiest in Hoorn, na in verschillende grote steden hier al een succes van te hebben gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar Pilates voor mannen? De lessen zijn op dinsdag van 18.00 – 19.00 en kosten 80 euro voor 10 lesssen. Kom met ons meedoen!