Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een actief avondje uit onder het genot van een hapje of een drankje. Verbiest is de oudste en grootste dansschool in de omgeving van Hoorn en met een zeer divers dans-aanbod, dus voor ieder wat wils. En ergens naar op zoek wat wij (nog) niet aanbieden? Neem toch contact met ons op, we denken graag mee om te kijken wat we kunnen betekenen. Ook als je graag wilt dansen en geen danspartner hebt, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij zoeken met je mee!

Cursussen voor volwassenen

Stijldansen

Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een avondje uit, waarbij jullie diverse latin- en ballroomdansen aanleren, om vervolgens in onze gezellige bar een hapje en/of een drankje na te doen.

Openingsdans

Tijdens deze korte cursus leer je de basispassen van diverse dansen, waaronder de quickstep en de cha cha cha zodat je tijdens je eigen bruiloft of tijdens een feest lekker mee kunt dansen.

Cursus voor alleengaanden

Wil je graag dansen maar heb je geen danspartner? Geen probleem! We bieden vanaf februari een cursus aan voor alleengaanden. Ga lekker actief aan de slag en ontmoet nieuwe mensen.

50+ dansen

U bent nooit te oud om te beginnen met dansen! Regelmatig is er naar gevraagd en nu gaan we hem aanbieden, een cursus speciaal voor de 50-plussers! Door dansen blijf je jong en in contact met leeftijdsgenoten, dus kom erbij!

Salsa

Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Wij bieden diverse Salsa cursussen in LA-stijl op verschillende niveaus. Tijdens de cursus Salsa dans je uiteraard gewoon met je eigen danspartner.

Rock & Roll

Rock and roll is de naam van een muziek- en dansstijl die in de jaren 1950-60 in de Verenigde Staten opkwam. De swingende dansstijl is wereldberoemd en terug van weggeweest bij Verbiest!