Je wilt sporten, een goed figuur en een goede conditie, maar je vindt de sportschool maar niks? Met ons Dans Je Fit abonnement kun je onbeperkt sporten voor maar € 27,50 per maand en kiezen uit 8 verschillende sporten op 13 verschillende momenten in de week! Een soort van dansfitness dus, bewegen op muziek terwijl je werkt aan je fitheid! Dit doen we 10 maanden per jaar, van September tot en met Juni en vanzelfsprekend betaal je dus ook uitsluitend die maanden.

NIEUW Strippenkaart

Wil je graag komen sporten, maar kun je niet zo heel vaak? Het is het ook mogelijk om een strippenkaart te kopen. Je betaalt dan €80,- voor 10x sporten. De strippenkaart is 1 jaar geldig na uitgifte.

Sportrooster per 1 januari 2020

Maandag Dinsdag WoensdagDonderdag Vrijdag Zaterdag
09.30   Yoga Pilates  
09.45   Zumba
10.00LaBlast ChoreoLaBlast Choreo
10.45 Zumba    
11.00     Latin Solo beginners (LaBlast Workout)  
17.30   After work Yoga    
19.00 Full Body Workout LaBlast Choreo Zumba
19.30   Zumba  
19.45 BBB (Buik, Billen, Benen)

De lessen duren 45 minuten. Yoga en Pilates duren 1 uur.

BBB (Buik, Billen, Benen)

Docent: Elianne

Met deze training focus je volledig op de 3 belangrijkste B’s van je lichaam, namelijk Buik, Billen en Benen. In 45 minuten train je deze (probleem?)gebieden door verschillende cardio en krachtoefeningen. 

Zumba

Docent: Diana (Dinsdagavond, Donderdagavond, Zaterdagochtend) en Roshanthy (Dinsdagochtend).

Zumba is een combinatie van fitness– en dansbewegingen op Wereld– en Latinmuziek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Salsa, Merengue en Cumbia. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is daarom geschikt voor iedereen, jong en oud. Houd je van lekker swingende muziek? Dan is Zumba iets voor jou!

Pilates

Docent: Vivian

Is een fitnesssysteem uitgewerkt in het begin van de 20e eeuw door Joseph Pilates. Pilates noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

Yoga

Docent: Vivian

In het westen is er pas een beduidende aandacht voor de beoefening van yoga sinds de laatste helft van de twintigste eeuw. Meestal gaat het daarbij om ontspanningsoefeningen uit de Hatha-yoga, die heilzaam worden ervaren bij door een jachtig leven opgebouwde spanningen. Met yoga werk je aan jezelf. 

Ben jij ook iemand die altijd maar door gaat? Druk,druk en vaak moe? Dan is yoga een mooie adempauze!

After work Yoga

Docent: Vivian

Ook een baan waarin je veel moet zitten of veel stress op het werk? Kom ontspannen en relaxed thuis van het werk na de After work Yoga. Ook zeker een aanrader voor mannen!

Iedereen met een drukke baan doet er goed aan om de alledaagse spanning eruit te sporten. Elke vorm van beweging ontstrest. Maar yoga is daarin superieur. Omdat je tijdens yoga bewust werkt met je ademhaling en je geest 100 procent focust op de soms complexe lichamelijke houdingen, is het een van de beste manieren om stress te verminderen. Doe je wekelijks aan yoga, dan neemt je bloeddruk af en je stressweerbaarheid toe. Dan laat je je niet meer gek maken als de baas verwacht dat je gisteren dat rapport afhebt. En het houdt je hart- en bloedvaten gezond.

Full Body Fitness

Docent: Kurt

Elke week anders, maar een ding is zeker… Het hele lichaam komt aan bod in deze intensieve workout van 45 minuten. De verschillende cardio- en krachtoefeningen volgen elkaar in een hoog tempo op zodat iedereen al op weg naar huis voelt dat er een heftige workout op zit.

LaBlast (latin solo)

Docent: Wander

LaBlast is een modern concept van de Salsa / Latin solo cursus die wij al jaren lang aanbieden, ontwikkeld door voormalig wereldkampioen latindansen Louis van Amstel. Bij LaBlast werk je aan je conditie terwijl je lekker aan het dansen bent. 

Met latin solo beginners (LaBlast Work-out) ga je er flink tegenaan met een snel aan te leren basis-choreografie.    

La Blast Choreo is met een uitgebreidere choreografie en dus voor de wat meer ervaren LaBlasters.