Dance Kids

Deze cursus is gericht op het bewust aanleren van de eerste pasjes voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij de Kidswing kunnen de kinderen leren om op muziek te bewegen, maar bij Dance Kids gaan we iets gerichter in op passen, herhaling en het onthouden van de pasjes. Dit is eigenlijk de eerste kennismaking met het maken van een echte choreografie. Op verschillende populaire nummers gaan we aan de slag met de verschillende dansjes.

Dag en tijd:
Dance Kids voor 7 t/m 9 jarigen – zaterdag 10.30 – 11.20
Dance Kids selectiegroep 8 t/m 12 jarigen – zaterdag 11.30 – 12.30 (instroom is alleen mogelijk in overleg met de docente)

Wil je wel komen dansen, maar kun of wil je niet elke week? Dit is geen probleem, koop dan een strippenkaart voor 10 lessen (niet voor selectiegroep). Je betaald dus niet als je er een keertje niet bent. Ben je er wel elke week? Profiteer dan van ons maandabonnement, 1 maand opzegtermijn. Instromen is altijd mogelijk. Benieuwd of uw kind het leuk vind? Meld je dan aan voor de gratis proefles!

Belangrijke informatie:
Leeftijd is een richtlijn, in overleg mogen kinderen uiteraard ook in een andere groep dansen. Tijdens de vakanties is er geen dansles.

Locatie:
Onze lessen worden gegeven in Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder – Jacobsstaf 52b, 1689 XG Zwaag (oefenruimte Fysiotherapie B&O).

Informatie Dance Kids

Zaterdag

50 minuten
*Selectiegroep 60 minuten

Abonnement: €21,95 per maand
Strippenkaart: 70 euro per 10 lessen
*Selectiegroep alleen mogelijk met abonnement €24,95 per maand

Instroom altijd mogelijk

Docent: Elise Toepel