Salsa paren (Beginners & Niveau 2)

Salsa is een populaire dans en vindt zijn oorsprong in Cuba. Vanaf september 2024 bieden wij een 10-weekse salsacursus aan! Op de maandagavond zullen we starten met niveau 2 en de beginners zijn welkom op de zondagavond. Heerlijk om de zomer af te sluiten met een gezellige en swingende  salsa les. Wil je dolgraag salsa dansen, maar is helaas de zondag geen optie? Met een aantal privélessen kun je prima instromen bij onze niveau 2 op de maandag.

Salsa is een dans die altijd handig is om te kunnen. Bij de beginners leer je de meest voorkomende basispassen zodat je heerlijk een gevarieerde choreo kunt dansen. Bij niveau 2 gaan we een stapje verder en leer je de meer uitdagende figuren, maar ook gaan we lekker aan de slag met Bachata, Cumbia en Samba. Heerlijke swingende dansen en super leuk om te doen.

Zodra er salsa muziek opgezet wordt mogen de heupjes lekker los! In onze sfeervolle zaal maken we van elke les een heerlijk tropisch feestje! Salsa wordt in paren gedanst en een danspartner is dus wel handig. Heb je deze helaas niet? Je kunt je ook solo opgeven, dan gaan we samen kijken voor een geschikte danspartner. Plezier staat tijdens onze lessen op 1!

Meld je snel aan want VOL = VOL

 

Informatie Salsa paren (Beginners & Niveau 2)

Maandag 18.45 Niveau 2
Zondag 20.30 Beginners

60 minuten

10-weekse cursus 85 euro per persoon

Aanvang: 23 & 29 september