Weense Wals 6-weekse cursus

Vanaf mei 2024 is het weer tijd voor de Weense Wals. Wat is er nou fijner dan lekker zwieren en zwaaien op de dansvloer, dat wil je toch ook?

In deze 6-weekse cursus leer je de passen van deze dans, maar daarnaast ook belangrijke aspecten van deze dans om het tot een succes te maken. Weense Wals heeft in de basis niet veel danspassen, maar het slagen ervan is wel van heel veel zaken afhankelijk. We gaan het hebben over pasrichting, pasgrootte, partnering, etc. Genoeg informatie om deze 6 weken mee te vullen. De Weense Wals cursus is niet alleen leuk omdat je de Weense Wals leert, maar helpt je uiteindelijk ook in de andere ballroomdansen aangezien veel techniek ook in de andere dansen te gebruiken is.

Wees gerust, we beginnen rustig aan! Deze cursus is zowel met als zonder ervaring leuk om mee te doen. We beginnen bij het begin! Heb je de Weense Wals ooit al geleerd? Wellicht is deze cursus dan juist ook iets voor jou. De Weense Wals draait om meer dan passen dus voldoende te leren en te verbeteren. Wij gaan je daarbij helpen.

Voor deze cursus kun je je alleen inschrijven als paar en hebben we een max. van 10 paren. Dus wees er snel bij want VOL = VOL.

Informatie Weense Wals 6-weekse cursus

Vrijdag 20.30 - 22.00 uue

90 minuten

75 euro per persoon

31 mei 2024

Docent: Elianne Verbiest

"Niets is fijner dan lekker over die vloer te zweven en te zwaaien. Helaas gaat dat niet vanzelf en hier ga ik je bij helpen! Hopelijk zien we elkaar in mei. "