West Coast Swing Beginners & Advanced

West Coast Swing is een partnerdans die is te herkennen aan het elastische bewegingspatroon. De dans bestaat uit een aantal basis figuren waar bijna alle figuren in de West Coast Swing op gebaseerd zijn. De muziek waarop gedanst wordt is divers, van Hiphop tot Rock and Roll, van Modern muziek tot Old School Jazz. Verbiest biedt in samenwerking met Dansschool Dutch Swing Dance Cats verschillende Rock and Roll en West Coast Swing lessen aan dus voor iedereen die er tegenaan wilt gaan is er gelegenheid.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur die om de week plaats vinden (data volgt):
14.00 – 15.30 Cursus Advanced
15.30 – 17.00 Cursus Beginners

De lessen worden gegeven door Gordon Mac Donald. Gordon heeft de wcs tot leven gebracht in nederland en is daar nog steeds volop mee bezig op diverse locatie. Tevens  organiseert hij elk jaar Neverland Swing. Een weekend met vele workshops gegeven door internationale leraren. Gordon heeft een achtergrond in Hip Hop, R ‘n’ B Dancing, Salsa en Bachata. Maar toen hij wcs ontdekte heeft hij zich hierop gefocust

Opgeven kan met en zonder partner, zonder partner kom je op de wachtlijst totdat we een partner voor je hebben gevonden. Heeft u een vraag? Mail ons dan gewoon even dan nemen wij contact met u op! Heeft u al eerder West Coast Swing gedanst dan kunt u ook tijdens het seizoen instromen.

Informatie West Coast Swing Beginners & Advanced

Zaterdag 14.00 - 15.30 uur Advanced
Zaterdag 15.30 - 17.00 uur Beginners

90 minuten

10-weekse cursus voor 200 euro per persoon

September 2024

Docent: Sylvia van Dansschool Dutch Swing Dance Cats

""Dutch Swing Dance Cats is een dansschool in swingstijlen uit de jaren 20 tot en met de jaren 60: Rock ’n roll, Boogie Woogie, Lindy Hop, West Coast Swing en Blues. Onze leraren hebben jarenlange ervaringen in deze dansstijlen, maar ook in andere stijlen van dansen.""