West Coast Swing beginners

West Coast Swing is een partnerdans die is te herkennen aan het elastische bewegingspatroon. De dans bestaat uit een aantal basis figuren waar bijna alle figuren in de West Coast Swing op gebaseerd zijn. De muziek waarop gedanst wordt is divers, van Hiphop tot Rock and Roll, van Modern muziek tot Old School Jazz.

Vanaf 10 april kunt u meedoen aan onze 10-weekse West Coast Swing beginners cursus. De les duurt 60 minuten en kost 90 euro per persoon.

Verbiest biedt in samenwerking met Dansschool Dutch Swing Dance Cats verschillende Rock and Roll en West Coast Swing lessen aan dus voor iedereen die er tegenaan wilt gaan is er gelegenheid.

Heeft u een vraag? Mail ons dan gewoon even dan nemen wij contact met u op! Heeft u al eerder West Coast Swing gedanst dan kunt u ook tijdens het seizoen instromen.

Informatie West Coast Swing beginners

Woensdag 21.00 - 22.00 uur

60 minuten

10-weekse cursus voor 90 euro per persoon

Woensdag 10 april 2024

Docent: Sylvia van Dansschool Dutch Swing Dance Cats

""Dutch Swing Dance Cats is een dansschool in swingstijlen uit de jaren 20 tot en met de jaren 60: Rock ’n roll, Boogie Woogie, Lindy Hop, West Coast Swing en Blues. Onze leraren hebben jarenlange ervaringen in deze dansstijlen, maar ook in andere stijlen van dansen.""