Dansles voor senioren

Dansen senioren 55+

U bent nooit te oud om weer lekker te gaan dansen! In samenwerking met de gemeente hebben we een cursus ontwikkeld speciaal voor 55 plussers. Door dansen blijf je jong en in contact met leeftijdsgenoten, dus kom erbij!

Dansen is ongelooflijk goed voor je en echt een sport voor alle leeftijden. De quickstep, de walsen, de cha cha cha en de jive.. Wie kent ze niet! 

Bij niveau 1 kunt u zich zowel met partner als zonder partner aanmelden. Heeft u al langer gedanst en start u liever bij niveau 2 of 3, maar heeft u geen partner? Geen probleem, dan gaan we samen met u op zoek naar een geschikte partner. Leeftijd is een indicatie en wees vrij om gewoon lekker een keer te komen kijken. Houdt u er rekening mee dat er geen lessen zijn in juni, juli, augustus en september. Dan is onze zomerstop.

Komt u gezellig met ons meedoen? Twijfelt u nog? Probeer dan gewoon een gratis proefles. 

Momenteel hebben wij onze zomerstop. Dit betekend dat er momenteel geen senioren lessen zijn. De lessen worden weer opgepakt in september. Wil je graag op de hoogte gehouden worden zodra we weer gaan starten? Stuur ons dan even een berichtje. 

Stijldansen voor senioren 55+