Train het brein 21 november!

Train het brein is een ontzettend leuk programma wat op 21 november zal plaatsvinden in Sportcentrum Hoorn. Het wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met verschillende partijen, waaronder Dans- & Partycentrum Verbiest. Het is een programma met allerlei activiteiten om het brein in beweging te brengen. Het richt zich met name op mensen met een chronische aandoening, met specifieke aandacht voor diabetes, dementie, eenzaamheid en mantelzorgers.

Team Sport wil in samenwerking met partners uit het veld een beweegprogramma van ongeveer 2 jaar organiseren bestaande uit denk, muziek/dans, ontspanning –en beweegactiviteiten. Op donderdag 21 november willen we het programma groots lanceren tijdens het evenement ‘Train het brein’ in Sportcentrum Hoorn. Dit evenement komt in plaats van de dag ‘Met Bewegen Kunt U Meer’ (bij de meesten van u wel bekend), maar wordt in een nieuw jasje gestoken.  

6-weekse danscursus

In samenwerking hebben we met de gemeente een danscursus ontwikkelend, speciaal voor deze doelgroep.

Dansen is ongelooflijk goed voor je en echt een sport voor alle leeftijden. De quickstep, de walsen, de cha cha cha en de jive.. Wie kent ze niet! Dans- & Partycentrum Verbiest is al 75 jaar een grote naam in dansland, Hoorn en omstreken. De kans is groot dat u al eens bij Verbiest gedanst heeft en waarom zou u deze draad niet weer oppakken?

Vanaf januari bieden wij op woensdag een zes-weekse danscursus aan waar u even lekker met de voetjes van de vloer kunt. Dansen is passend te maken voor iedereen en je blijft er fit en jong door! Naast deze lessen is het lesaanbod natuurlijk veel breder, iedereen kan bij Verbiest terecht, van 4 jaar tot…. Zegt u het maar!

Datum: 08, 15, 22 en 29 januari en 05 en 12 februari              
Tijd: 11.30 – 12.30                        
Kosten: € 25,- per persoon