Laatste Dans Je Fit informatie

De inschrijvingen voor het Dans Je Fit – abonnement beginnen binnen te komen en hier zijn we erg blij mee. Het aanbod in sporten en sportmomenten is uitgebreid, dus we hebben er met zijn allen wat moois van gemaakt. Alle informatie staat online op onze Dans je Fit pagina.

Gratis Week Dans Je Fit

De week na de grote opening van Verbiest, dus maandag 26 augustus tot en met zondag 01 september, starten we met een gratis Dans je Fit – Week. Of je nou ingeschreven bent voor Dans Je Fit of (nog) niet, iedereen kan hier gratis aan deelnemen. Kom dus alvast lekker sporten en neem mee wie je maar wilt! De week erna, dus vanaf maandag 02 september, gaat het betaalde Dans Je Fit abonnement in. Binnenkort gaan we deze gratis week ook nog wat extra promoten, maar we brengen jullie graag eerst even op de hoogte middels deze nieuwsbrief.

Automatische Incasso’s

Eerder is er al een mail gestuurd met toelichting over de Automatische Incasso’s. Het bleek namelijk niet mogelijk voor ons om de machtigingen die waren af te geven over te nemen, dit was niet toegestaan. Om die reden moet iedereen een nieuwe machtiging invullen. De machtigingen beginnen nu binnen te komen, waarvoor dank! Het prettigste voor ons is als we een ondertekend exemplaar gemaild krijgen, maar anders kan dit natuurlijk in de gratis week ook nog geregeld worden door het ingevuld in te leveren bij een van de leraren.

Alles staat dus klaar om er met zijn allen weer een mooi Dans Je Fit seizoen van te gaan maken. Hopelijk zien we jullie op de opening op 24 augustus en anders in de gratis Dans Je Fit week!

LET OP: Op zaterdag 31 augustus zal in verband met een evenement in Hoorn de Total Body Work-out niet doorgaan.