Dans je Fit abonnement geüpdate per september 2019

Nog een maandje en dan is het half juli en gaat Dans- & Partycentrum Verbiest voor 6 weken dicht, in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het pand wordt van binnen en buiten opgeknapt en het nieuwe seizoen krijgt vorm. Zo komen er ook wat kleine veranderingen in het Dans je Fit abonnement. 

Klik hier om naar de Dans je Fit pagina te gaan

De vorm van het abonnement wijzigt licht. Zo was er tot op heden de keus voor 1x per week sporten voor € 25,50 en onbeperkt sporten voor € 28,50. Per september 2019 bieden we uitsluitend nog onbeperkt sporten aan, voor € 27,50 per maand! 

De keus voor sporten en sportmomenten groeit. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen ook BBB (Buik, Billen, Benen) en Full Body Fitness tot de mogelijkheden behoren. Op 12 verschillende momenten in de week kan er dus gekozen worden uit 7 verschillende sporten. En we kijken nog naar mogelijkheden om dit uit te breiden.

We gaan Dans je Fit aanbieden van september tot en met juni. Je kunt 10 maanden bij ons terecht en betaalt vanzelfsprekend ook maar 10 maanden. Dit kan vanaf september 2019 uitsluitend nog via automatische incasso of contant bij de docent. Er wordt nog onderzocht of de machtigingen voor de automatische incasso na 01-07 kunnen blijven doorlopen. Zo niet, dan komen we hier nog over in de lucht voor september!

De leraren blijven verder wel hetzelfde. Diana blijft Zumba geven, Wander La Blast (Choreo en Workout), Vivian Yoga en Pilates en daarbij gaat Elianne BBB geven en Kurt Full Body Fitness. Het is ons ook gelukt om de Zumba-les op de dinsdagochtend door te kunnen laten gaan! Dit was even spannend omdat Diana niet meer in de gelegenheid was om die les te geven, maar we hebben een geweldige en passende docent gevonden voor die les in de persoon van Denise Barhorst, afgestudeerd dansdocente en tevens Cesar-, Mensendieck- en Oefentherapeute. We zijn erg blij dat ze ons team komt versterken!

Kortom… Het Dans je Fit abonnement krijgt een kleine update, waarbij het goede behouden blijft, de keuze wordt uitgebreid en de prijs voor onbeperkt sporten omlaag gaat. Goed nieuws zeggen wij!